LINK GLOBAL LOGISTIC TRANSPORT: servicii de vămuire pentru transporturi aeriane, rutiere și maritime.

Formalitati Vamale

In baza autorizatiei nr. 629 de comisionar vamal eliberata de catre Autoritatea Națională a Vămilor, LINK GLOBAL LOGISTIC TRANSPORT SRL își desfășoară activitatea în trei puncte vamale: Otopeni (în incinta Aeroportului Henri Coanda), Târguri & Expoziții și Portul Constanța.

Formalitati vamale de export

Echipa noastră efectuează formalitati vamale de export pentru toate tipurile de tansporturi : aerian, rutier sau transport maritim.
În acest caz, prin utilizarea serviciilor noastre puteți beneficia de servicii de consultanță pentru prelucrarea documentelor de export din România și de informații despre reglementările vamale pentru țara de destinație

Formalitati vamale de import

Aprobare vamală de import (final sau temporar), operațiunile de depozitare, distribuția și depozitarea după liber de vama sunt doar câteva dintre activitățile pe care le desfășuram.
De asemenea, oferim servicii de consultanță specializată pentru societățile nou înființate.

Livrare ,,door to door"

Va oferim serviciul de livrare door to door, solicitat frecvent atât de către clienții noștri români, cât și de partenerii străini.
Plata taxelor vamale în numele importatorului se efectuează prompt și în condiții foarte avantajoase.
Suntem capabili să oferim același serviciu și pentru exporturile prin rețeaua internațională a companiei noastre. Datorită comunicării excelente cu partenerii noștri, transportul dumneavoastra este permanent supravegheat până la destinația finală.