SERVICII DE TRANSPORT AERIAN

SERVICII DE TRANSPORT AERIAN

LINK GLOBAL LOGISTICS TRANSPORT se mândrește cu furnizarea de servicii personalizate de transport aerian care să garanteze o diligență extraordinară pentru a vă transporta mărfurile și sa respecte toate reglementările ce tin de siguranta aeriana. Cunoștințele noastre extinse privind reglementările vamale și restricțiile internaționale privind importul / exportul ne ajută să oferim cele mai bune soluții. Vom identifica întotdeauna soluția potrivită pentru a vă transporta bunurile către orice parte a lumii, indiferent cât de departe este. Garantat, LGLT selectează cele mai bune servicii pentru transportul dumneavostra. Ne concentrăm sa asiguram o transparenta maxima a controlului încărcăturii și a flexibilității pentru întreaga operațiune, astfel încât să puteți alege orice aranjament care să corespundă nevoilor dumneavoastră.

Cerul este limita atunci când utilizați rețeaua globală Link Global

SERVICII INTEGRATE

Deși complicat la prima vedere, dar foarte util pentru importatori, executăm întreaga procedură pentru importurile și exporturile la cea mai mare eficiență.
Datorită cooperării și asistenței agenților noștri locali, Link Global Logistic Transport vă asigura feedback și POD pentru operațiunile dvs. , acestea sunt monitorizate permanent de către, compania dvs. sau clienții dvs.

Suntem în măsură să oferim o gamă largă de servicii, inclusiv:

Consolidări

Charters

Livrare usă la usă (DDU și DDP)

Proiecte și expoziții

Removal and personal effects

Încărcătură cu temperatura sensibilă

Încărcătură periculoasă

Vămuire

Transshipments

Echipamente de ridicat și echipamente speciale

Produse farmaceutice

... și mult mai multe