LINK GLOBAL - TRANSPORTURI INTERNE ŞI INTERNAŢIONALE DE MĂRFURI

Link Global Logistic Transport este o casa de expeditii si agent vamal licentiat, cu un personal profesionist cu peste 12 ani de experiență în domeniul transporturilor. Baza de date a companiei este formată din clienți care solicită cele mai bune servicii de transport, la cele mai înalte niveluri.

De asemenea, suntem o companie cu capital românesc specializată în transportul internațional pe cale maritimă, aeriană și rutieră și servicii conexe, cum ar fi operațiunile de vămuire (import, export, tranzit), depozitare, distribuție, manipulare, asigurare suplimentară a mărfurilor. Calitatea serviciilor, costul minim, oportunitatea și profesionalismul echipei noastre oferă cea mai bună soluție pentru transportul dumneavoastră.

Vă putem asigura că toți clienții noștri beneficiază de aceeași atenție profesională din partea întregii noastre echipe, indiferent dacă sunteți o companie mare sau un start-up, profesionaliștii noștri vă stau alături de la încărcare până la locul de descărcare.

SERVICII OFERITE

Expoziții și Proiecte de manipularea mărfurilor

Depozit / depozitare și ambalare

Operațiuni Vrac

  • ULTIMA

    POSTARE DE PE BLOG

    VEZI TOATE 
  • Ne-am lansat noul website

    După ceva muncă grea și dedicare, suntem încântați să anunțăm lansarea site-ului nostru Noul site web are acum un design mai modern și mai ușor de utilizat […]

    READ MORE   >